top of page
Søg

5 Tips Til Når Du Laver Iskaffe Derhjemme🌞Prøv forskellige typer kaffe

Prøv en masse forskellige kvalitetskaffebønner og find ud af, hvad du synes, der smager bedst. Du vil blive overrasket over, hvor stor en betydning for smagen det kan have.

🌞Kaffeisterninger

Hver gang du har en smule cold brew kaffe tilbage, kan du med fordel hælde det i en isterningform og lave kaffeisterninger. Det ser lækkert ud og når kaffeisterningerne smelter, tilsætter de smag istedet for at fjerne smag fra din drink.

🌞Tilsæt smag

Du skal ikke være bange for at prøve at bruge en masse forskellige måder at tilsætte smag. Dette kan være salt, sirup, fløde, osv..

🌞Bryg en helt kande når du er igang

En ting der er virkeligt lækkert ved cold brew kaffe er, at det uden problemer kan holde sig i helt op til 2 uger i køleskabet uden at miste smag eller kvalitet. Dette betyder, at man ligeså godt bare kan brygge en hel kande, selvom man måske kun skal bruge et enkelt glas, og så bare have kanden stående i køleskabet. På den måde har du altid en kop cold brew kaffe klar på ingen tid.

🌞Eksperimenter med forskellige opskrifter

Sidst men ikke mindst anbefaler jeg, at du bare prøver en masse forskellige opskrifter af. Du kan finde mange forskellige under "Guides & Opskrifter"

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Der er altid en intens on-going diskussion om, hvorvidt kaffe er sundt eller usundt, og dette skyldtes, at et overforbrug af kaffe helt klart kan komme med negative konsekvenser for ens helbred. Sådan

bottom of page